15/4/2009 Obradors llença al mercat l'autocar S’AGARÓ Platinum     

Després de ser presentat amb gran èxit en la FIAA de 2008, Obradors ha iniciat la comercialització de la nova versió de la gamma S’Agaró, el model Platinum, batejat així per a commemorar els 75 anys d'existència de la marca. 

Aquesta nova carrosseria és el resultat d'un rigorós treball de disseny dirigit a obtenir un autocar funcional i confortable per als seus usuaris, rendible per a l'operador, de menor i més fàcil manteniment, amb una accessibilitat optimitzada a tots els elements mecànics i especial atenció a tots els elements de seguretat activa i passiva. L'estructura, projectada segons l'exclusiu sistema DROP (Dynamic Roll-Over Protection), proporciona la màxima protecció a l'habitacle en cas de bolcada a alta velocitat. 

La longitud total de 12,20 m. juntament amb una cuidada distribució d'espais, ha permès a més d'uns accessos de gran amplitud, notables millores en el confort i major espai útil en les places, sent possible fins i tot reclinar les butaques de l'última fila. Destaca també la solució del WC que es col·loca sense pèrdua de files de butaques, tot això mantenint el major maleter de la seva categoria. 

Els passatgers apreciaran també la climatització renovada i els monitors de pantalla plana perfectament integrats, visibles des de totes les places. L'estudi aerodinàmic de la carrosseria del S’AGARÓ Platinum, optimitzant la inclinació del parabrises i millorant l'eficiència de la del darrere, més arrodonit i equipat d'un deflector anti-turbulències, proporciona una estimable reducció del consum de combustible. 

S’AGARÓ Platinum és el resultat de 75 anys d'experiència en carrosseries, un nou projecte que potencia els atributs d'elegància puresa de línies, funcionalitat i disseny que han prestigiat a la gamma S’AGARÓ l'estètica de la qual sempre transmetrà una imatge actual sense acusar el pas del temps. Més informació en la nova pàgina web de la marca,  www.obradors.eu .